| Značka: | SONNENTOR |
|---|
Ostro aromatickú chuť klíčkov rukoly uvítate nielen počas dlhých zimných mesiacov. Výhonky využijete príprave zeleninových a ovocných šalátov, do polievok aj ako oblohu na chlieb. Už po niekoľkých dňoch môžete žať a vychutnávať klíčky plné sily. Semienka nie je potrebné pred klíčením namáčať.
Tip: Výhonky by sa mali čo najskôr skonzumovať alebo prechovávať nanajvýš dva či tri dni v chladničke – inak zhorknú. Pred konzumáciou odporúčame ešte raz oparne umyť vlažnou vodou.Zloženie: rukola* (* = BIO)
Rukolu naklíčite najlepšie na klíčiace miske.
Doba klíčenia: 4-6 dní
Ideálna teplota: 18-20°C
2x denne oplachovať
Skladovať v suchu a chlade.