Kečup

Kečup RAW 

Tento domáci RAW kečup spája sladkosť datlíl, intenzívnu chuť sušených paradajok a sviežosť jablčného octu.

Bez konzervantov, len z čerstvých surovín, je ideálny na dochutenie jedál, ako dip k zelenine alebo na RAW placky. 

Budeme potrebovať: 

 -1 a pol šálky pokrájaných paradajok

- 1/2 šálky sušených paradajok (nemáčať)

- 1/4 šálky panenského olivového oleja

-3 datle Medjool

-1 lyžica nepasterizovaného jablčného octu

-cca 1 lyžička Himalájskej alebo morskej soli

Postup: 

My paradajky lúpeme zo šupky,lebo kečup robíme aj pre deti. Viac im chutí taký jemný. Potom všetko rozmixujeme na hladkú konzistenciu.

Ochutnajte túto jednoduchú, no výnimočne chutnú alternatívu ku klasickým kečupom. 

Zdravší, prirodzenejší a lahodnejší !